Lederhandel

Orthopedic Leather is een lederhandel die gespecialiseerd is in orthopedisch leer. Dit soort leer is zeer geschikt voor het maken van orthopedische schoenen, maar u kunt het natuurlijk ook gebruiken voor de productie van bijvoorbeeld tassen, riemen en reguliere schoenen. Zowel grote merken als hobbyisten zijn bij onze lederhandel aan het juiste adres voor het kopen van leder. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het leer dat u wilt hebben, dan nemen wij snel contact met u op!

Lederhandel voor orthopedisch leer

Lederhandel Orthopedic Leather verkoopt uitsluitend orthopedisch leer. Waarom? Simpelweg omdat dit het beste leer is. Orthopedisch leer wordt voornamelijk gebruikt door orthopedische schoenmakers. Er zijn veel mensen die op maat gemaakte orthopedische schoenen nodig hebben. De redenen lopen uiteen van een verkeerde houding tot aan verschillende handicappen aan de voeten of benen. Zo kunnen bijvoorbeeld personen die een verkeerde loophouding hebben, last krijgen van een scheve rug, pijnlijke schouders of een zere nek. Met orthopedische schoenen wordt een verkeerde houding gecorrigeerd, waardoor lichamelijke klachten verminderen of zelfs verholpen worden. u begrijpt wel dat schoenen met een dusdanig belangrijke taak gemaakt moeten worden met leer waar u op kunt bouwen en vertrouwen. In onze lederhandel vindt u dus enkel leder van hoge kwaliteit.

Lederhandel voor meer dan alleen orthopedie

Hoewel onze lederhandel is gespecialiseerd in orthopedisch leer voor schoenen en orthopedische schoenmakers is ons leer ook geschikt voor allerlei andere toepassingen. Voorop staat simpelweg de kwaliteit van het leer. Maar met goed leer kunt u natuurlijk ook mooie tassen, bekleding riemen of andere producten maken.

Gespecialiseerde lederhandel

Soms wordt gedacht dat er geen modieuze orthopedische schoenen verkrijgbaar zijn. Dat is flauwekul. Bij een gespecialiseerde lederhandel als Orthopedic-Leather vindt u een ruim assortiment leerstroken waarmee niet alleen trendy orthopedische schoenen kunnen worden gemaakt maar ook de meest trendy tassen en riemen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar rood leer? Of wilt u schoenen met een mooie print maken? In beide gevallen kunt u voor uw leer uitstekend terecht bij onze leer groothandel. Het is ook mogelijk om in samenwerking met onze specialisten nieuwe patronen te ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Orthopedic Leather is al sinds 1926 actief als gespecialiseerde lederhandel. Internationaal staan wij bekend om de topkwaliteit van ons orthopedische leer en wij leveren ons leer onder meer aan diverse grote merken maar ook aan de kleinere ondernemer of hobbyist. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan nemen wij contact met u op.

Door onze grote voorraad kunnen alle soorten leer vanuit onze lederhandel snel bij u bezorgd worden! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 31 (0)416 33 50 31 of te mailen naar office@maasleder.com.