Lederhandel

Ben je op zoek naar een lederhandel voor jouw lederen producten zoals bijvoorbeeld orthopedische schoenen, lederen tassen of lederen riemen? Bij Orthopedic-Leather koop je de beste kwaliteit leer! Of je nou op zoek bent naar kalfsleer of ander leer met een printje, bij ons is alles mogelijk. In samenwerking met onze klant ontwerpen wij regelmatig nieuwe patronen. Wij verkopen ons leer aan grote merken maar ook de hobbyist schoenmaker kan bij ons zijn leervellen bestellen.

Orthopedische lederhandel

Orthopedic-Leather verkoopt enkel orthopedisch leer. Waarom? Simpelweg omdat orthopedisch leer de beste verkrijgbare soort leer is. Orthopedisch leer wordt vooral gebruikt door de orthopedisch schoenmaker. Veel mensen hebben met de huidige werkcultuur last van een slechte houding. Men loopt veel of zit juist veel wat in allebei de situaties voor een scheve rug, pijnlijke schouders of een zere nek kan zorgen door een verkeerde zit of loophouding. Door gebruik te maken van orthopedisch leer en orthopedische schoenen kan de houding gecorrigeerd worden en heeft men een stabielere houding.

Diverse soorten leer

Bij lederhandel Orthopedic Leather heb je verschillende keuzes afhankelijk van jouw wensen. Wil je een normale vorm orthopedisch leer? Of wil je meer een exotisch printje, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan krokodillenprent. Vrijwel alles is mogelijk bij het bestellen van onze leervellen. Bekijk ons assortiment leersoorten. Of bestel leervellen via onze webshop.

 

 

Orthopedisch schoenmaker

Over orthopedic-leather

In het begin van de twintigste eeuw is Waalwijk, de vestigingsplaats van Orthopedic Leather, het bloeiende centrum van de leer- en schoenenhandel. In 1926 begint Gerrit Maasleder zijn eigen leerlooierij en lederhandel: Maasleder. Maasleder, het moederbedrijf van Orthopedic Leather heeft zich door de jaren heen verder ontwikkeld en is gespecialiseerd in orthopedisch leder. Wij staan dan ook internationaal bekend om de kwaliteit van het orthopedische leer en leveren aan diverse grote merken ons orthopedisch leer.

Wij vinden het belangrijk om een band op te bouwen met al onze klanten. Dus of je nou een groot-afnemer bent of een hobbyist schoenmaker, wij zorgen ervoor dat je nooit zonder leer komt te zitten. We hebben namelijk een grote voorraad leervellen waardoor je bestelling zo bezorgd is!

Heb je vragen over ons leer, over de leervellen of over onze diensten? Neem dan nu contact met ons op.

HEEFT U EEN VRAAG?