Lederhandel

Orthopedic Leather is een lederhandel die gespecialiseerd is in orthopedisch leer. Dit soort leer is zeer geschikt voor het maken van orthopedische schoenen, maar u kunt het natuurlijk ook gebruiken voor de productie van onder meer tassen en riemen. Zowel grote merken als hobbyisten kopen leer uit onze lederhandel. Vraag online vrijblijvend een offerte aan voor het leer dat u wilt hebben, dan nemen wij snel contact met u op!

Lederhandel voor orthopedisch leer

Orthopedic-Leather verkoopt uitsluitend orthopedisch leer. Waarom? Simpelweg omdat dit het beste leer is. Orthopedisch leer wordt voornamelijk gebruikt door orthopedische schoenmakers. Mensen die een verkeerde loophouding hebben, kunnen last krijgen van een scheve rug, pijnlijke schouders of een zere nek. Met orthopedische schoenen wordt een verkeerde houding gecorrigeerd, waardoor lichamelijke klachten verholpen worden. u begrijpt wel dat schoenen met een dusdanig belangrijke taak gemaakt moeten worden met leer waar u op kunt bouwen. In onze leer groothandel vindt u dus enkel leder van hoge kwaliteit.

Gespecialiseerde lederhandel

Soms wordt gedacht dat er geen modieuze orthopedische schoenen verkrijgbaar zijn. Dat is flauwekul. Bij een gespecialiseerde lederhandel als Orthopedic-Leather vindt u een ruim assortiment leerstroken waarmee de meest trendy schoenen, tassen en riemen gemaakt kunnen worden. Bent u op zoek naar rood kwaliteitsleer? Of wilt u schoenen met een mooie print maken? In beide gevallen kunt u voor uw leer uitstekend terecht bij onze groothandel. Het is ook mogelijk om in samenwerking met onze specialisten nieuwe patronen te ontwikkelen.

Vrijblijvende offerte

Orthopedic Leather is al sinds 1926 actief als gespecialiseerde lederhandel. Internationaal staan wij bekend om de topkwaliteit van ons orthopedische leer en wij leveren ons leer onder meer aan diverse grote merken. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan nemen wij contact met u op. Door onze grote voorraad kunnen alle soorten leer vanuit onze groothandel snel bij u bezorgd worden! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 31 (0)416 33 50 31 of te mailen naar office@maasleder.com.