Over leer

Alles over leer

Met bijna 100 jaar ervaring komt natuurlijk veel kennis over het product en dat delen wij graag. Maar waarom worden wij nou zo enthousiast van leer? Leer is een prachtig natuurproduct wat met de jaren alleen maar mooie wordt. Leer leeft, verandert en verkleurt continue wat uniek is aan dit product. Zoals je wel begrijpt is geen vel is hetzelfde en dat maakt ons beroep zo interessant en divers. Wat wel altijd hetzelfde is, is de kwaliteit van het leer waar wij mee werken.

Dit leer van hoge kwaliteit heet bij ons orthopedisch leer. Orthopedisch leer is het bekende natuurlijke product maar dan van een erg hoge kwaliteit zodat het uitermate geschikt is voor de orthopedie. Mensen die toe zijn aan orthopedische schoenen moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit hiervan. Dankzij jarenlange ervaring weten we wat er in de wereld van orthopedische schoenen gevraagd wordt en daarom bieden we een breed scala aan oplossingen voor zowel schachten als onderwerk. Bijna alle artikelen leveren we direct uit voorraad zodat u er niet lang op hoeft te wachten. Bij ons kunt u dus snel en gemakkelijk leer kopen.

Meer over leer

Soorten leer

De ene leersoort is de andere niet. Daarom is het belangrijk dat u altijd van tevoren bepaalt waar u het leer voor gaat gebruiken.

Groothandel voor orthopedisch leer

Visie op orthopedie & historie

Orthopedic leather heeft een uitgebreide visie op orthopedie. Wat is deze visie en wat is de historie hier van?

Leer voor orthopedische schoenen

Orthopedisch schoenmaker

Orthopedisch schoeisel moet optimale ondersteuning bieden bij het lopen. Daar moet de drager op kunnen vertrouwen. Aan de basis hiervan ligt kwalitatief leer.