Visie op orthopedie

STEVIG IN DE SCHOENEN STAAN

Uniek van sportief tot chique leder

Het maatwerk dat bij orthopedie komt kijken, hoeft niet op te houden bij het uiterlijk van een schoen. Maasleder denkt hierin mee door kwaliteitsleer in allerlei verschillende looks te leveren. Van sportief tot chique, en van modern tot klassiek.

 

Per vel of per 100 vellen leer

Om aan de uiteenlopende wensen van uw klanten te kunnen voldoen, kunt u bij Maasleder per vel bestellen. Ook dat is maatwerk.

 

Orthopedie door Maasleder

Dankzij jarenlange ervaring weten we wat er in de wereld van orthopedische schoenen gevraagd wordt en daarom bieden we een breed scala aan oplossingen voor zowel schachten als onderwerk. Veel artikelen leveren we direct uit voorraad. Zo niet dan garanderen we snelle levering door de nauwe banden met onze leveranciers. Bekijk nu ons assortiment leerstroken en koop leer gemakkelijk online.

 

Service leveren

Service is misschien wel ons belangrijkste product. Naast kennis hebben we vooral veel feeling met leer. We verkopen liever nee dan een verkeerde materiaalkeuze voor een orthopedische schoen. We doen alleen waar we in geloven. Daarom zijn afspraken er om na te komen en zijn problemen er om op te lossen. Daarom beschouwen we uw klanten ook als onze klanten.

HISTORIE

IN DE LEER SINDS 1926

Begin twintigste eeuw is Waalwijk het hart van de bloeiende Nederlandse schoen- en leerindustrie.
In 1926 begint Gerrit Maas zijn bedrijf, onder de naam G.A. Maas Leder.

In de loop der jaren is er veel veranderd. Tegelijkertijd is de basis van Maasleder hetzelfde gebleven. Onze fascinatie voor leer is onze drijfveer. Je kunt er nooit genoeg van weten.

Onder leiding van drie generaties Maas is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler in leder. Maasleder is een betrouwbare naam voor zowel looierijen als producenten van schoenen, mode en lederwaren geworden. We zijn agent van diverse vooraanstaande Italiaanse looierijen en werken internationaal samen met een grote diversiteit aan afnemers. In Nederland zijn we de belangrijkste leerleverancier voor onder andere de orthopedische maatschoenmakerij.

Enige jaren geleden heeft er een complete renovatie en uitbreiding van het pand plaatsgevonden.
Dat stelde ons in staat om in de toekomst optimaal te kunnen handelen en direct uit voorraad te leveren.

Leer is geen massaproduct. Elk vel is uniek.

ONZE PIJLERS

De ‘5 V’s’ van Maasleder, uw zekerheid

VAKKENNIS VAN LEDER

Leer is een natuurproduct; de kwaliteit is van veel factoren afhankelijk. Drie generaties vakmanschap en ervaring: met een scherp oog voor kwaliteit en de juiste prijs levert Maasleder u altijd leer ‘op maat’ met de juiste dikte, souplesse, gewenste finish en kleur. Hoogwaardig leer dat in alle opzichten optimaal aansluit op uw wensen. Graag delen wij onze kennis en voorzien we u van een deskundig advies.

VERRASSEND EN GEVARIEERD LEDER

Maasleder biedt een zeer brede leercollectie, in vele kleuren en bewerkingen. In nauwe samenwerking met leerlooierijen blijven we innoveren en spelen we continu in op nieuwe ontwikkelingen. Als marktleider verrassen we u nu eenmaal graag met noviteiten. Ons inspirerende Mood-book geeft u een prachtige kijk op onze collectie; Klik hier

VOORRAAD LEDER

Vanuit ons magazijn in Waalwijk kunnen we snel en accuraat leveren. Of het nu gaat om een enkel vel of een grote partij leer: doorgaans levert Maasleder binnen een werkdag. ContinuA?teit van uw productie is hiermee gegarandeerd.

VERTROUWDE KWALITEIT LEDER

Maasleder biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent U verzekerd van het beste leer, passend bij uw wensen en uw budget. Of het nu gaat om het uiterlijk, stevigheid, flexibiliteit of heel wat anders, Maasleder levert wat u van leer verwacht.

VERANTWOORD EN DUURZAAM LEDER

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is voor ons een voorwaarde. Een solide relatie met onze afnemers van leveranciers staat voorop. In de samenwerking met looierijen besteden wij veel aandacht aan het milieu, waarbij we ons onder andere conformeren aan de uitgangspunten van de Leather Working Group. Tevens hechten we veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden. Onze leveranciers zijn gehouden aan een Code of Conduct.